Medium Sara in de Media

Op deze pagina: Een interview met Medium Sara bij Omroep Friesland
  Mijn rubriek "Q&A" (Vraag en Antwoord) in ParaVisie
  Mijn rubriek "De energie van..." in ParaVisie
  Mijn artikelen voor ParaVisie
  Een interview met Medium Sara
  Consulten van Medium Sara op RADIO 3FM

 
 

Een interview met Medium Sara bij Omroep Friesland

Op 8 mei 2017 was ik voor een kort interview te gast bij Omrop Fryslân, waar ik te horen was in het programma "Muzyk yn Bedriuw" (Muziek in Bedrijf), gepresenteerd door Arjen Overmaat. Dit interview is hieronder te beluisteren:

 
 

Mijn rubriek "Q&A" (Vraag en Antwoord) in ParaVisie

Al een aantal jaren beantwoord ik in het spirituele maandblad ParaVisie vragen in de rubriek "Q&A" (Question and Answer, oftewel Vraag en Antwoord), waarbij ik gebruik maak van mijn kwaliteiten als Medium.

 
 

Mijn rubriek "De energie van..." in ParaVisie

Sinds 2016 schrijf ik iedere maand voor het sprituele magazine ParaVisie de rubriek "De energie van...".

In deze rubriek geef ik aan welke energieën er in die maand van invloed zijn, met daarbij een specifieke boodschap voor alle ParaVisie-lezers.

Mijn rubriek "De energie van..." is sinds maart 2019 maandelijks te lezen op de website van ParaVisie Magazine, klik hier om de energie van de komende maand te lezen.

 
 

Mijn artikelen voor ParaVisie

Ik heb over diverse onderwerpen artikelen geschreven voor ParaVisie (in het magazine of on-line).

De artikelen die ik voor ParaVisie heb geschreven vind je hieronder (het meest recente artikel wordt het eerst genoemd):
•  2020: En hoe nu verder?
•  Weg van de mallemolen!
•  Stop de klok!
•  Muziek is streling voor de ziel
•  De oproep van Moeder Aarde voor 2018
•  De kracht van acceptatie
•  2017: Het begin van een nieuwe cyclus
•  Wie ben jij? Straal je eigenheid!

 
 

Een interview met Medium Sara

In een interview met ParaVisie vertelde ik over mijn spiritualiteit, over de gevolgen daarvan op mijn jeugdjaren en hoe mijn spiritualiteit zich in de loop van de jaren heeft ontwikkeld.

Om dit interview te lezen, klik hier.

 
 

Consulten van Medium Sara op Radio 3FM

Gedurende een half jaar was ik te gast op Radio 3FM, waar ik live op de radio paranormale consulten gaf. Deze paranormale consulten werden door Radio 3FM uitgezonden onder de naam "Para met Sara".

In de live-uitzendingen op Radio 3FM heb ik luisteraars geholpen met hun (levens)vragen, klachten en problemen, door boodschappen door te geven met behulp van mijn mediamieke gaven.

Je kunt mijn paranormale consulten op Radio 3FM beluisteren door hieronder op de datum van de betreffende uitzending te klikken:

"Para met Sara" op Radio 3FM op maandag 30 januari 2012
  Radio 3FM Dj Jim Vorwald komt terug op de uitzending van vorige week waarin Sara contact had met zijn overleden oom en waarin de overleden oom aangaf dat er een klein meisje bij hem was. Na verificatie blijkt dat juist te zijn.
 

"Para met Sara" op Radio 3FM op maandag 23 januari 2012
  Sara adviseert een man die na een ernstig ongeluk een handicap en veel pijn heeft en krijgt een doorgeving van een overleden oom.
 

"Para met Sara" op Radio 3FM op maandag 16 januari 2012
  Sara legt uit hoe zij in haar eigen leven met haar gaven omgaat. Zij geeft advies en doet een voorspelling bij het halen van een opleiding en adviseert 3FM-presentator Jim Vorwald over de omgang met zijn ex, met wie hij eigenlijk wel wat meer wil.
 

"Para met Sara" op Radio 3FM op maandag 9 januari 2012
  Sara geeft haar zienswijze op de "ontmaskering" van Derek Ogilvie en op de "ondergang van de wereld" in 2012. Zij geeft persoonlijk advies aan een luisteraar met een ongeneeslijk zieke vader en beantwoordt een open vraag van de 3FM-presentator Jim Vorwald.
 

"Para met Sara" op Radio 3FM op maandag 2 januari 2012
  In de eerste uitzending in 2012 doet Sara een voorspelling over een mogelijke nieuwe liefde en over het verloop van de rijlessen van de presentator. Omdat deze uitzending de eerste wekelijkse uitzending van de presentator én van Sara is, wordt Sara opnieuw geïntroduceerd.
 

"Para met Sara" op Radio 3FM op donderdag 14 oktober 2011 (deel 1)
  "Para met Sara" op Radio 3FM op donderdag 14 oktober 2011 (deel 2)
  Sara vertelt over haar werkzaamheden en haar mediamieke gaven die ze daarbij gebruikt. Zij geeft inzichten in een moeizame relatie en hoe het verder moet bij een scheiding na een langdurige relatie. Tenslotte adviseert zij de Radio 3FM-DJ over een mogelijk herstel van zijn verbroken relatie.
 

"Para met Sara" op Radio 3FM op donderdag 25 augustus 2011
  In een kort interview geeft Sara uitleg over haar mediumschap. Zij geeft een boodschap door aan de Radio 3FM-DJ over zijn relaties met anderen. Daarna geeft Sara inzicht in een uit de hand gelopen conflict met een buurman en over de mogelijkheid tot hernieuwde omgang van een vader met zijn dochter.