Dag allemaal

Lieve Medium Sara bezoeker,

Na 21 jaar is voor mij de tijd gekomen om te stoppen met het geven van consulten.

Per 1 juli 2020 sluit ik mijn praktijk.

Mijn mediumschap ga ik inzetten voor en bij het creëren van mijn intuïtieve kunst, het schrijven van boeken, spirituele artikelen en poëzie.

Daarnaast voel ik mij geroepen om energetisch te gaan werken en healen in het Universele Veld rond de aarde, ten behoeve van Moeder Aarde en al haar bewoners. Zij is in nood en heeft dringend alle hulp nodig die ze van Lichtwerkers van over heel de planeet kan krijgen.
En daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen!

Ik dank een ieder voor het jarenlange vertrouwen in mij en in mijn contact met "Boven", de Spirituele Wereld!

Mijn boeken kun je blijven bestellen, maar vanaf 1 juli op mijn website www.kunstvandeeenvoud.nl, waar je ook mijn kunstwerken kunt bekijken. En natuurlijk ben je van harte welkom om (op afspraak) mijn kunstwerken in
mijn Atelier "Kunst van de Eenvoud" in Kollumerpomp te komen aanschouwen.


Namaste
(Het Licht in mij groet het Licht in jou)
 

Hartegroet,
Sara Hofstede-Hiemstra
Medium/Healer, Schrijfster/Dichteres, Kunstenares

 


Verantwoording

Medium Sara is een Erkend Alternatief Therapeut.

Medium Sara is ingeschreven bij, en erkend door, de beroepsorganisatie Collectief Alternatief Therapeuten (CAT).
Het CAT is een beroepsorganisatie waar alle beroepsmatige alternatieve zorgverleners kunnen worden ingeschreven die aan de screeningseisen van het CAT voldoen.
Het CAT werkt samen met de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten, een geschilleninstantie die is erkend door de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Medium Sara is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01175236.
BTW-nummer: NL 8219.90.998.B01.

Niets van deze website mag worden (her)gebruikt, in welke vorm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Medium Sara.
Teksten:   Sara Hofstede-Hiemstra en Frans Hofstede
Ontwerp:   Frans Hofstede
Versie:   20.041 d.d. 18 april 2020

Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn op alle diensten van Medium Sara Algemene Voorwaarden en een Privacyverklaring van toepassing. Klik er op om ze te lezen. Door het afnemen van een dienst van Medium Sara (bijvoorbeeld door een afspraak te maken voor een consult of door een boek te kopen) verklaar je dat je de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring hebt gelezen en dat je hiermee akkoord gaat.

Disclaimer: De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kunnen aan de teksten op deze website geen rechten worden ontleend.