Contact

Op deze pagina: Wie ik ben
  Telefonisch contact
  Schriftelijk contact
  Contact per e-mail
  Communicatie met doven en slechthorenden
  Routebeschrijving

 
 

Wie ik ben

Mijn naam is Sara Hofstede-Hiemstra. Ik ben geboren met sterke intuïtieve en mediamieke gaven. Ik ben helderwetend, helderhorend, helderziend en heldervoelend.

Mijn werkzame leven heeft lang in het teken gestaan van het werken in de verpleging, in de sociale sector, en met gehandicapten.

Omdat ik meer met mijn aangeboren talenten wilde doen ben ik een opleiding tot Energetisch Therapeut gaan volgen (Reflexz˘netherapie, Acupressuur, Meridiaanmassage, Kleurentherapie, Moxa).
Na het behalen van mijn diploma als Energetisch Therapeut ben ik in 1999 begonnen met mijn eigen praktijk.

Ik heb verschillende diploma's behaald en inwijdingen ontvangen, zoals:
   Diploma Energetisch Therapeut
   Diploma Psychische massage
   Inwijding als Reiki Master
   Diploma Numerologie
   Diploma Stress Counseling
   Diploma Tarot
   Diploma Edelsteen/Kristaltherapie
   Inwijding als Lichtmedium
   Engeleninwijding.

Ook kan ik met doven en slechthorenden communiceren in gebaren.

Als Medium, Counselor en Healer geef ik Telefonische consulten, E-mail consulten, Eén-kaart-readingen en doe ik Healingen op afstand.

Daarnaast ben ik schrijfster en dichteres. Voor meer informatie hierover: klik hier.

Ook ben ik kunstenares. Voor meer informatie hierover: klik hier.

Ik ben door het sprituele maandblad "ParaVisie" genomineerd als "Medium van het Jaar 2016". Deze nominatie is voor mij heel bijzonder omdat ParaVisie voor haar nominaties de keuze kan maken uit een groot aantal mediums en paragnosten in Nederland!

Wil je meer over mij weten? Lees dan het interview met mij in het spirituele maandblad "ParaVisie". Klik hier om dat interview te lezen.

 
 

Telefonisch contact

Je kan mij telefonisch bereiken op telefoonnummer 0511-401475.

Het kan zijn dat ik op het moment dat jij belt telefonisch niet bereikbaar ben omdat ik in stilte werk en ik om die reden tijdens mijn werkzaamheden geen telefoon aanneem.
Als ik niet persoonlijk kan opnemen dan word je te woord gestaan door het antwoordapparaat. Spreek dan je naam en telefoonnummer in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug!

 
 

Schriftelijk contact

Voor vragen en/of opmerkingen ben ik per post te bereiken via ons adres linksboven op deze site. Ik beantwoord je brief zo spoedig mogelijk.

 
 

Contact per e-mail

Ik ben per e-mail bereikbaar voor het maken van een afspraak voor een consult en ook voor al je vragen en/of opmerkingen. Jouw e-mail wordt door mij zo spoedig mogelijk beantwoord.

Als je mij een e-mail wilt sturen, stuur die dan naar mediumsara@live.nl.

 
 

Communicatie met doven en slechthorenden

Alhoewel ik zelf horend ben, heb ik al meer dan 30 jaar ervaring in het communiceren met gebaren.

Mijn consulten zijn daarom ook zeer toegankelijk voor doven en slechthorenden!

Als je meer informatie wilt, of als je een afspraak wilt maken voor een e-mail consult of een consult per briefpost, stuur dan een e-mail naar mediumsara@live.nl of schrijf een brief naar het adres linksboven op deze pagina. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord van mij!

 
 

Routebeschrijving


Mijn praktijk is te vinden aan de Oosterboereweg 16, op het platteland tussen Kollum en Kollumerpomp.

De Oosterboereweg verbindt de Hesseweg aan de kant van Kollum met de Soensterdijk / Foyingaweg aan de kant van Kollumerpomp, zie onderstaande plattegrond.


Op deze plattegrond is de Oosterboereweg (verticaal) weergegeven, tussen de Hesseweg en de Soensterdijk/Foyingaweg.
 

Hoe ben ik te bereiken?

Komend vanuit de richting Groningen (N355) zie je voorbij de afslag Burum na ongeveer 1,5 km aan de linkerkant een Tinq-benzinepomp. Hier ga je rechtsaf de Hesseweg in. Je blijft de Hesseweg volgen richting Kollum. Bij de afslag Brongersmaweg ga je nog rechtdoor, maar de eerstvolgende afslag ga je rechtsaf. Dit is de Oosterboereweg. Je komt over een stenen brug, en voorbij de eerstvolgende boerderij vind je mijn praktijk aan de linkerkant op nummer 16.

Komend vanuit de richting Leeuwarden (N355) rij je door tot je voorbij Twijzel een rotonde tegenkomt. Hier ga je linksaf richting Kollum/Kollumerpomp (N358). Je blijft de N358 volgen richting Kollum/Kollumerpomp tot je bij de afslag Kollumerpomp komt: hier ga je rechtsaf de Soensterdijk in richting Kollumerpomp. Vervolgens ga je de eerste verharde weg rechts: dit is de Oosterboereweg. Deze blijf je ongeveer twee kilometer volgen tot nummer 16 aan de rechterkant.

Komend vanuit de richting Dokkum neem je vanaf de Lauwersseewei (N361) de Stroobossertrekvaart/Trekweg richting Kollum. Vlak voor Kollum ga je op de kruising met de N358 linksaf richting Kollumerpomp (N358). Je blijft deze weg volgen tot je bij de afslag Kollumerpomp komt: hier ga je rechtsaf de Soensterdijk in richting Kollumerpomp. Je volgt deze weg en vervolgens ga je de eerste weg rechts. Dit is de Oosterboereweg. Deze blijf je ongeveer twee kilometer volgen tot nummer 16 aan de rechterkant.

Komend vanaf de autosnelweg A7 (beide richtingen) neem je afslag nummer 31 (Frieschepalen) en ga je de N358 op richting Surhuisterveen/Buitenpost. Voorbij Surhuisterveen vervolg je je weg zoals hieronder is aangegeven.
 

Komend vanuit de richting Surhuisterveen (N358) blijf je de N358 volgen richting Buitenpost. Vlak voor Buitenpost ga je bij de rotonde linksaf richting Leeuwarden (N355/N358). Je blijft de N358 volgen richting Kollum/ Kollumerpomp tot je bij de afslag Kollumerpomp komt: hier ga je rechtsaf de Soensterdijk in richting Kollumerpomp. Vervolgens ga je de eerste weg verharde weg rechts: dit is de Oosterboereweg. Deze blijf je ongeveer twee kilometer volgen tot nummer 16 aan de rechterkant.