Consulten

Op deze pagina: Waarvoor jij bij mij terecht kan
  Hoe ik werk:
Counseling
Reading en/of Kaartlegging
Boodschappen uit het Licht
Energetische Healing
  Telefonische Consulten
  E-mail Consulten
  Eén-Kaart-Reading
  Consulttarieven
  Algemene Voorwaarden en Privacy

 
 

Waarvoor jij bij mij terecht kan

Als Medium, Counselor en Healer kan ik jou, gebruik makend van mijn opleidingen, kennis, ervaring, intuÔtieve en mediamieke vaardigheden, helpen bij al je (levens)vragen en problemen, zoals bijvoorbeeld:

Bij stress, angsten, spanningen, slapeloosheid, depressiviteit, en hieraan gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, hartkloppingen, allergieŽn, spierpijn of spijsverteringsproblemen;
 
Bij de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen, zoals ziekte, overlijden van een dierbare, het huis uitgaan van je kinderen, echtscheiding of ontslag;
 
In de relatiesfeer, zoals met je partner, kinderen, familie, vrienden of collega's;
 
Voor inzicht en advies bij de opvoeding van kinderen.

Ik kijk wat er in jouw situatie nodig is zodat jij weer in je eigen kracht komt en je vol vertrouwen verder kunt op je levenspad!

 

Je kan ook bij mij terecht voor:

Een open reading, als je wilt weten welke boodschap er voor jou door mag komen;
 
Je spirituele ontwikkeling;
 
Contact met een overleden dierbare;
 
Een reading voor een inzicht en/of advies in een specifiek thema dat voor jou belangrijk is (zoals de liefde, wonen, je opleiding, werk of financiŽn): ook in dat geval kan ik kijken wat er voor jou mag doorkomen.

 

Consulten zijn telefonisch en per e-mail mogelijk.

 
 

Hoe ik werk

Om je een idee te geven hoe ik werk licht ik hieronder in het kort mijn werkzaamheden toe.

 

- Counseling: Luisterend oor, raadgevende begeleiding en gericht advies

Zit je in een situatie of heb je een probleem waar je niet uitkomt of waarbij je het gevoel hebt dat je er met niemand over kan praten, dan biedt counseling uitkomst. Je staat er niet alleen voor.

Als counselor help ik jou door objectief naar je te luisteren vanuit een neutrale houding.
Ik bied je de gelegenheid om te zeggen wat je op je hart hebt, zonder verwachting, zonder onderbreking en zonder oordeel.

We zoeken de oplossing die het beste bij jouw situatie of bij jouw problemen past en ik geef jou daar waar nodig begeleiding (coaching), inzicht en advies.

 

- Reading en/of Kaartlegging als antwoord op levensvragen

Als Medium kan ik op ieder thema, iedere situatie of iedere levensvraag een reading geven, waar nodig aangevuld met een kaartlegging. Ik gebruik de kaarten samen met mijn intuÔtieve en mediamieke gaven als instrument tot bespiegeling.

De kaarten zijn als het ware een venster op je ziel:
  Ze geven je inzicht in je verleden, inzicht en advies in je heden en daarnaast geven ze je je toekomstmogelijkheden weer.
  Ze maken je bewust van jezelf.
  Ze verhelderen de keuzes die je in het dagelijkse leven maakt.
  Ze bieden je troost en healing.
  Ze inspireren en herinneren je eraan dat alles mogelijk is.

Ook als je geen specifieke vraag hebt en je gewoon wilt weten. wat er voor jou van belang is, dan kan ik een algemene reading, of een reading in de vorm van een algemene kaartlegging voor je doen.

 

- Boodschappen uit het Licht

Tijdens een Reading/Kaartlegging heb ik contact met "Boven" en is het mogelijk dat er Overleden Dierbaren, Engelen, Gidsen of andere Energieën uit het Licht doorkomen om boodschappen door te geven.

De Boodschappen uit het Licht zijn altijd positief, helend op alle niveaus (spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek) en bedoeld om je opnieuw te verbinden met je ziel.

 

- Energetische Healing: ondersteunend bij problemen, spanning of stress

Als Energetisch Therapeut/Healer kan ik jou een Energetische Healing geven.

Energetische Healing is een holistische, natuurlijke en effectieve behandelingsmethode voor zowel lichaam, geest als ziel, en is geschikt voor iedereen, voor volwassenen en voor kinderen in alle leeftijden.

Het is kanaliseren van energie via handoplegging, licht masserend aanraken of het op afstand voelen en werken met de energie om je heen, waardoor je energie beter gaat stromen.

Energetische Healing:
  stimuleert je zelfgenezend vermogen;
  maakt je bewust van jezelf, van je emoties, van je mogelijkheden en van je innerlijke kracht;
  geeft een diepe ontspanning en brengt innerlijke vrede.

Energetische Healing kan worden ingezet bij:
  emotionele problemen;
  mentale problemen;
  stressgerelateerde klachten;
  fysieke klachten.

Een Energetische Healing kan ook op afstand worden gegeven. Bij een Energetische Healing op afstand  is een telefonisch nagesprek van 15 minuten inbegrepen.

Energetische Healing vervangt geen medische verzorging, maar is een ondersteuning van, en een aanvulling op de gezondheidszorg.

 
 

Telefonische consulten

Een telefonisch consult werkt in principe hetzelfde als een consult waarbij wij elkaar persoonlijk zouden zien: het maakt voor de manier waarop ik werk geen enkel verschil.

De kosten van een telefonisch consult dienen vooraf te worden betaald (zie ook de opmerking hieronder bij "Attentie").

Nadat we een afspraak voor een telefonisch consult hebben gemaakt kan je het verschuldigde bedrag storten op IBAN NL02 INGB 0004 4600 44 t.n.v. S.Hofstede-Hiemstra te Kollumerpomp. Bij overboekingen vanuit het buitenland moet ook de BIC-code van de ING-bank worden vermeld: INGBNL2A. Vermeld bij je overschrijving s.v.p. dat het om een telefonisch consult gaat van Medium Sara en de datum waarop het telefonisch consult zal plaatsvinden.

Vervolgens kun je mij dan op de afgesproken dag en tijd bellen voor het telefonisch consult op telefoonnummer 0511-401475.

Attentie! Het verschuldigde bedrag moet uiterlijk op de dag voorafgaand aan het telefonisch consult op mijn rekening zijn bijgeschreven, want anders kan het telefonisch consult helaas niet doorgaan!

 
 

E-mail consulten

Bij een E-mail consult stuur je mij een e-mail waarin je aangeeft wat voor soort reading je van mij wilt ontvangen. Je kan daarbij een keus maken voor een standaard e-mailconsult (ťťn vraag, probleem of thema), een uitgebreid e-mailconsult (maximaal drie vragen) of een open e-mailconsult.

Om zuiver de reading in te gaan heb ik alleen nog je naam en je geboortedatum nodig, zodat ik mij goed op jouw energie kan afstemmen.

Nadat je per e-mail je keus aan mij kenbaar hebt gemaakt ontvang je zo spoedig mogelijk een e-mail van mij terug met daarin een ontvangstbevestiging. Nadat je deze ontvangstbevestiging hebt ontvangen maak je het verschuldigde bedrag over op IBAN NL02 INGB 0004 4600 44 t.n.v. S.Hofstede-Hiemstra te Kollumerpomp, onder vermelding van de tekst "E-mail consult" en je naam. Bij overboekingen vanuit het buitenland moet ook de BIC-code van de ING-bank worden vermeld: INGBNL2A.

Zodra het verschuldigde bedrag op mijn rekening is bijgeschreven ontvang je binnen 10 dagen van mij de reading per E-mail.

 
 

Eén-Kaart-Reading

Spirituele post op de deurmat: een persoonlijke Eén-Kaart-Reading op afstand!

Als Schrijvend Medium geef ik op afstand een Eén-Kaart-Reading met daarbij een op jou persoonlijk afgestemde handgeschreven boodschap.

Hoe werkt het?

Nadat ik me op jouw energie heb afgestemd trek ik uit een hoeveelheid kaarten één kaart. Hierop kan een engel staan, een eenhoorn, een elf, een godin, een opgestegen meester of een andere bijzondere afbeelding, met daarbij een bij die afbeelding behorende tekst.

Bij de kaart die ik voor jou heb getrokken krijg ik daarnaast een aanvullende boodschap door uit het Licht, die ik voor je opschrijf. Deze boodschap is specifiek voor jou en is bedoeld om je opnieuw te verbinden met je Ziel.

De doorgeving in de vorm van een boodschap is helend op alle niveaus: zowel lichamelijk, emotioneel, geestelijk als spiritueel!

De getrokken kaart én de handgeschreven boodschap stuur ik naar het door jou opgegeven adres. Zo kan de energie, wanneer dat maar nodig is, voor healing en verbinding worden gebruikt.

Door het steeds opnieuw bekijken van de kaart én het opnieuw lezen van de Lichtboodschap kan de energie werkelijk verbinding met jou maken waardoor zij blijvend mag zijn!

Overigens kan je meerdere keren een Eén-Kaart-Reading doen, maar dan raad ik je wel aan om er minimaal 3 maanden tussen te laten in verband met het beklijven van de energie van de vorige Eén-Kaart-Reading!

Voor wie is het?

Een Eén-Kaart-Reading kun je doen uit nieuwsgierigheid, voor inzicht, advies, of bij een bijzondere gebeurtenis zoals je verjaardag, trouwdag enz. Maar je kan een Eén-Kaart-Reading ook kado geven aan een vriend, vriendin, familielid voor een verjaardag, zomaar of bij welke gelegenheid dan ook. De mogelijkheden zijn legio!

Belangstelling?

Stuur mij een mailtje met het verzoek om een Eén-Kaart-Reading. Je kan mij natuurlijk ook bellen. Om mij goed op jouw energie af te kunnen stemmen heb ik je naam en geboortedatum nodig. Als de Eén-Kaart-Reading voor iemand anders is bedoeld, vermeld dan de naam en geboortedatum van die persoon. Vermeld daarnaast uiteraard ook het adres waar ik de getrokken kaart en de persoonlijke boodschap naar toe mag sturen.

Nadat ik je verzoek om een Eén-Kaart-Reading heb ontvangen ontvang je, als je dat verzoek per e-mail hebt gedaan, zo spoedig mogelijk een e-mail van mij terug met daarin een ontvangstbevestiging. Vervolgens maak je het verschuldigde bedrag over op IBAN NL02 INGB 0004 4600 44 t.n.v. S.Hofstede-Hiemstra te Kollumerpomp, onder vermelding van de tekst "Eén-Kaart-Reading" en de naam van de persoon voor wie de Eén-Kaart-Reading is bedoeld. Bij overboekingen vanuit het buitenland moet ook de BIC-code van de ING-bank worden vermeld: INGBNL2A.
Opmerking: Het tarief voor een Eén-Kaart-Reading vind je hieronder, onder de kop "Consulttarieven".

Binnen 5 werkdagen nadat ik je betaling heb ontvangen vind jij of diegene voor wie jij de Eén-Kaart-Reading hebt geregeld de door mij getrokken kaart samen met de handgeschreven boodschap als Spirituele Post op de deurmat!

 
 

Consulttarieven

 

Mijn consulttarieven zijn met ingang van 1 maart 2020 als volgt:

 

Het tarief voor een telefonisch consult bedraagt:

per half uur: € 40,00
per drie kwartier: € 60,00
per uur: € 80,00

Een telefonisch consult dient vooraf te worden betaald.
 

Het tarief voor een e-mail consult bedraagt:

Standaard mailconsult (Eén vraag, probleem of thema): € 65,00
Uitgebreid mailconsult (Meerdere vragen tegelijkertijd - maximaal 3): € 97,50
Open mailconsult aan de hand van je naam en geboortedatum: € 120,00

Een e-mail consult dient vooraf te worden betaald.
 

Het tarief voor een Eén-Kaart-Reading bedraagt:

Eén-Kaart-Reading inclusief kaart, boodschap en verzendkosten: € 55,00

Een Eén-Kaart-Reading dient vooraf te worden betaald.
 

Het tarief voor een Energetische Healing op afstand bedraagt:

Energetische Healing op afstand, inclusief telefonisch nagesprek van 15 minuten: € 60,00

Een Energetische Healing op afstand dient vooraf te worden betaald.

 
 

Algemene Voorwaarden en Privacy

Door een afspraak met mij te maken voor een consult, een Energetische Healing op afstand of een Eén-Kaart-Reading verklaar je de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring te hebben gelezen en daarmee accoord te gaan.